UMP bantu pulihara hidupan marin - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) melaburkan 15 turun tiruan di Taman Laut Kampung Tekek, Pulau Tioman bagi meningkatkan kesedaran memuliharan hidupan marin