Pengiktirafan untuk penuntut IPT - Rosniza, Mohd Taha; Basir, Zahrom (The New Straits Times Press, 2013)
Penerimaan Anugerah Ikon Varsiti-Berita Harian(BH) berazam menjadikan pengiktirafan itu sebagai penyuntik semangat mencatatkan prestasi lebih baik sekali gus menjadi inspirasi kepada golongan belia.