Kajian UMP menang anugerah - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Tiga penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) merangkul anugerah sempena Malam Citra Inovasi Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) di sini, baru-baru ini.