Bengkel ADD medium perkasa pengajaran - Syazwan, Msar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Bengkel Akhbar Dalam Darjah (ADD) anjuran akhbar BH adalah medium terbaik guru dalam memperkasakan kemahiran pengajaran dan pembelajaran khusus untuk meningkatkan prestasi akademik pelajar.