Hala tuju graduan dipantau - Md, Izzuddin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Kadar pengangguran graduan lepasan institusi pengajian tinggi (IPT) dapat dipantau dengan sistem pengesanan yang akan diwujudkan oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KPT).