UMP jayakan misi bantu umat Islam Kemboja - Nik Sukry, Ramli (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjayakan 13 projek pembangunan tanggungjawab sosial korporat (CSR) menerusi program 'We Love We Care' di Wilayah Kampong Cham, kira-kira 200 kilometer dari sini, hujung minggu lalu.