Masum: 145 atlet UMP berentap - Norehan, Saleh (Utusan Group, 2013)
Seramai 145 atlet Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Karnival Sukan Majlis Sukan Universiti Malaysia 2013 (Masum) yang sedang berlangsung sehingga Jumaat ini di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) Gombak, Selangor.