Pensyarah cipta aplikasi tulisan jawi - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2013)
Penat lelah dalam mencipta aplikasi penggunaan tulisan jawi yang dinamakan Asrfonts berjaya melayakkan pennsyarah Universiti Malaysia Pahang, Asar Abdul Karim, 39, menerima Anugerah Maulidur Rasul, di sini, semalam.