Dua minggu di Kaherah - Mimi Rabita, Abdul Wahit (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Sembilan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) mendapat Ijazah Sanad Al-Quran selepas dua minggu memperbetul bacaan al-Quran secara berdepan (talaqqi) dengan tenaga pengajar di Kaherah, Mesir.