200 pelajar sertai program kecemerlangan - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Seramai 200 pelajar aliran sains menyertai Program Kecemerlangan Akademik Empower Matematik Tambahan dan Fizik anjuran Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dengan kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini, baru-baru ini.