Suasana raya - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Hamiah Mohamed, 61 (dua dari kanan) memerhatikan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berasal dari Iraq, Gheed Alani, 20 (tiga dari kiri) memotong lemang sambil diperhatikan pelajar antarabangsa lain, Nadeen Kashmooia, 19 (kiri), Beh Yi Wen, 22 (dua dari kiri) dan Sweeta Akbary, 2 (kanan) ketika mengunjungi rumah mereka sempena Aidilfitri di Kampung Ketapang, Pahang.