Pensyarah IUG lawat IPT Malaysia - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan pensyarah Universiti Islam Gaza (IUG), Prof Madya Dr Wesam Al Madhoun yang dalam rangka lawatan jelajah institusi pengajian tinggi (IPT) ke negara ini, baru-baru ini.