Pelajar UMP ke Medan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (The New Straits Times Press, 2013)
Mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) memberi suntikan semangat kepada pelajar sekolah untuk melanjutkan pengajian hingga ke menara gading menerusi program Tautan Budi di Medan, Indonesia, baru-baru ini.