Pelajar luar negara gamatkan suasana raya - Norehan , Saleh (Utusan Group, 2013)
Kehadiran Syawal memberi satu pengalaman baru kepada 30 penuntut antarabansa dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan sambutan Hari Raya Aidilfitri di Kampung Katapang Tengah di sini baru-baru ini.