Perancangan rapi bantu Malaysia ungguli AUG - Nor Azazi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Perancangan rapi Sekretariat Pengurusan dan Persediaan Kontinjen Malaysia (Sekretariat AUG Malaysia) sejak 2011 dikenal pasti faktor utama kejayaan Malaysia menjuarai Kejohanan Sukan Universiti Asean (AUG) Ke-16, Disember lalu.