Agih BB1M Februari ini - Khairina, Yasin (The New Straits Times Press, 2013)
Beberapa institusi pengajian tinggi awam(IPTA) dijangka mula mengagihkan Baucar Buku 1Malaysia (BB1M) pertengahan bulan ini.