Yo! pelajar UMP terbaik keseluruhan - Khairina, Yasin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Kejayaan meraih Anugerah Kumpulan Telenor dan Aplikasi Telefon Bimbit Terbaik Keseluruhan, Digi Challenge for Change, melayakkan tiga mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Persidangan Pemenang-Pemenang Digital di Oslo, Norway, November depan.