UMP bantu penuntut terlibat banjir - UMP, LIB (Utusan Group, 2013)
Lima penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terlibat dalam kejadian banjir besar di beberapa kawasan di sini menerima wang sumbangan wang tunai RM1000 hingga RM1500 daripada pihak universiti berkenaan baru-baru ini