Jelajah Ramadan RTM, UMP - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Group, 2013)
Sebanyak 300 penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program Jelajah Ramadan anjuran Radio Televisyen Malaysia (RTM) dan universiti berkenaan di Kuala Pahang, Pekan dekat sini baru-baru ini.