500 meriahkan Malam Antarabangsa UMP - UMP, LIB (Utusan Group, 2013)
Kira-kira 500 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeriahkan Malam Antarabangsa anjuran Pejabat Antarabangsa universiti itu dengan kerjasama Persatuan IUMP 1World di Dewan Astaka UMP di sini baru-baru ini.