75 penuntut UMP cat Surau Haji Jaafar - UMP, LIB (Utusan Group, 2013)
Seramai 75 penuntut dan kakitangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) bergotong royong membersih dan mengecat Surau Haji Jaafar di Kampung Galing Besar di sini yang terjejas teruk akibat banjir baru-baru ini.