Perhimpunan haram musnah masa depan mahasiswa - UMP, LIB (Kumpulan Karangkraf, 2013)
Golongan mahasiswa dinasihatkan supaya tidak mudah terpengaruh dengan kegiatan luar kerana mereka perlu bijak membahagikan masa dengan menumpukan sepenuh perhatian kepada pelajaran.