'Saya percaya mereka bijak' - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2013)
"Saya percaya mereka (penuntut) cukup bijak untuk menentukan apa yang terbaik dan apa jadi keutamaan keranan sekarang ini (kebanyakan) mereka sedang menduduki peperiksaan.