47 dapat kelengkapan sekolah - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2010)
Seramai 47 kanak-kanak di Kampung Tengah dan Kampung Jawa di sini, yang menjadi mangsa banjir kilat minggu lalu, menerima kelengkapan persekolahan daripada Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (Matahari), semalam.