Jambori Remaja Muslim semai bakat kepimpinan 120 calon Sijil Pelajaran Malaysia - UMP, . (Utusan Group, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Perwakilan Kolej Kediaman 2 (Peka) dan Alumni Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Panching menganjurkan program Jambori Remaja Muslim membabitkan 120 calon Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), di sini baru-baru ini.