4 penuntut UMP bakal ke Jerman - Fansurina, Abdullah (Utusan Group, 2013)
Sebanyak empat daripada 16 penuntut dwi Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mekatronik Universiti Malaysia Pahang (UMP) ditawarkan menjalani latihan industri di Jerman selama enam bulan bermula September ini.