Penuntut UMP raih 2 anugerah di Hunan, China - UMP, . (Utusan Group, 2013)
Seorang penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) melakar kejayaan selepas memenangi dua anugerah dalam Pertandingan Chinese Bridge 2013 peringkat antarabangsa yang berlangsung selama 12 hari bermula 1 Julai lalu di Hunan, China baru-baru ini.