Komuniti - UMP, LIB (Utusan Group, 2012)
Pelajar Universiti Malaysia Pahang(UMP) melaungkan kata-kata mengutuk Israel semasa menyertai demonstrasi membantah kekejaman rejim itu terhadaprakyat Palestin di perkarangan universiti itu, di Kuantan baru-baru ini.