Kejuruteraan biomekanik bantu pembangunan negara - Mohd Azrul Hisham, Mohd Adib (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Ungkapan ayat 'dunia tanpa sempadan' amat sinonim sekali di kalangan masyarakat kita hari ini. Maka sesiapa sahaja boleh menerokai atau mempelajari apa jua bidang ilmu asalkan ia memberi manfaat yang berguna kepada masyarakat, terutama golongan penggemar budaya ilmu.