Demi kesucian tempat ibadah - Nurul Husna, Mahmud (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Keinginan menyumbang sesuatu yang dapat dimanfaatkan masyarakat sekitar Kuantan adalah pencetus awal kepada lima penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP).