UMP anjur Karnival Expoconvo'13, Sabtu ini - UMP, . (Utusan Group, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan menganjurkan Karnival Expoconvo'13 universiti itu yang akan diadakan di kampus Gambang di sini selama seminggu bermula Sabtu ini.