500 hadiri kolokium Pak Sako di UMP - UMP, . (Utusan Group, 2013)
Lebih 500 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang mengenali lebih dekat tokoh sastera terulung, Pak Sako pada kolokium yang dianjurkan Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan UMP baru-baru ini.