90 peratus siswazah UMP diterima bekerja - UMP, LIB (Utusan Group, 2010)
Kira-kira 90 peratus siswazah Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menempatkan diri dalam sektor pekerjaan hana dalam tempoh enam bulan selepas menamatkan pengajian.