2000 penuntut UMP sertai syarahan umum - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Lebih 2000 penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghadiri Siri Syarahan Umum Kebangsaan di kampus induk universiti itu di Gambang, di sini.