Pelajar UMP melalui kehidupan harian seorang penternak - Mimi Rabita, Abdul Wahit (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Seramai 38 ahli Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalani rutin harian penternak ketika menjayakan progra 'Projek Titik Sentuhan @ Yogyakarta' di Dusun Ngepring, baru-baru ini.