UMP semarak semangat patriotisme - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Lebih 200 kakitangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) berhimpun meraikan sambutan Hari Kemerdekaan Ke-56 dan Kempen Kibar Jalur Gemilang peringkat universiti, di kampus Gambang, dekat sini.