UMP anjur program Jom Membaca di Rumah Permata Camar - UMP, LIB (Utusan Group, 2010)
Seramai 39 anak yatim Rumah Permata Camar (RPC), Sungai Soi di sini menyertai program Jom Membaca anjuran Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK) Universiti Malaysia Pahang(UMP) yang diadakan di rumah anak yatim tersebut baru-baru ini.