Aku dah jadi siswa! - Nor Azura, Abdul Jalil; Norul Awatif, Romli (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Kebanyakan institusi pengajian tinggi awam dan swasta tempatan semalam 'dibanjiri' pelajar dan ibu bapa yang menghantar anak masing-masing sempena pendaftaran kemasukan pelajar baru sesi 2013/2014.