Anak tidak sempat genggam ijazah - UMP, LIB (Kumpulan Karangkraf, 2010)
ibu bapa kepada MOhd Nasruddin Amir Nazri, 23 graduan Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal dan Mohd Faruq Sa'adun, 23, yang merupakan graduan Sarjana Muda Kejuruteraan Awam tidak dapat menahan kesedihan apabila anak mereka tidak sempat menerima ijazah kerana meninggal dunia baru-baru ini.