Usia bukan penghalang capai cita-cita - UMP, LIB (Utusan Group, 2010)
usia bukan penghalang bagi seseorang itu mencapai cita-citanya untuk berjaya dengan cemerlang dalam akademik walaupun pada usia mencecah setengah abad.