Hadiah sanjungan UMP iktiraf pelajar - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Seramai lapan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima hadiah sanjungan mengambil sempena Hari Kokurikulum UMP, baru-baru ini.