2 pasangan suami isteri pilu anak tak sempat terima ijazah - UMP, LIB (Utusan Group, 2010)
Di kala melihat para graduan meraikan kejayaan dan ucapan tahniah bersama keluarga masing-masing, dua pasang suami isteri pilu apabila tidak dapat menikmati saat-saat terindah itu bersama anak kesayangan mereka.