UM, USM ungguli Karnival Bola Keranjang 3 On 3 - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2010)
Seperti yang diramalkan pasukan Universiti Malaysia (UM) A dan Universiti Sains Malaysia (USM) A masing-masing muncul juara Karnival Bola Keranjang 3 On 3 2010 institusi pengajian tinggi (IPT) 2010 di Stadium tertutup Sukpa di Kuantan, Pahang, semalam.