Pengorbanan ibu tiga tahun temankan anak di universiti - UMP, LIB (Utusan Group, 2010)
Tiada apa dapat mengatasi kasih sayang dan pengorbanan seorang ibu terhadap anaknya yang merupakan orang kurang upaya (OKU) dan tidak mampu menguruskan diri sendiri.