Penghidap SMA cemerlang akademik - Ainal Marhaton, Abd Ghani (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Saya hanya boleh menulis dan memegang beban tidak melebihi 500gram. Lebih daripada itu memang saya tidak mampu," kata Siti Hawa Apandi, 24, dari Taman Mahkota Aman, di sini.