Karnival kerjaya di Gambang hari ini - UMP, . (Utusan Group, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Talent Corporation Malaysia Bhd., akan menganjurkan karnival kerjaya selama dua hari bermula esok di Kompleks Sukan universiti itu kampus Gambang di sini.