TalentCorp anjur Pameran Kerjaya Sektor Tumpuan Utama di UMP - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Talent Corporation Berhad (TalentCorp) dengan kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan mengadakan Pameran Kerjaya Sektor Tumpuan Utama (SFCF) dengan memberi tumpuan sektor kejuruteraan. Ini adalah kali pertama SFCF diadakan di Pnatai Timur pada tahun ini.