Pupuk semangat sukarelawan - Rosli, Abdul Jalil (The New Straits Times Press, 2010)
Censelor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah, semalam menyarankan institusi pengajian tinggi itu menjadikan semangat sukarelawan sebagai agenda utam ayang perlu diperkasa bagi pembangunan potensi dan bakat mahasiswa universiti itu.