60 penuntut UMP kayuh 60 kilometer - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Seramai 60 penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mengharungi cabaran konvoi berbasikal sejauh 60 kilometer sepena program Jelajah Kayuh Kembara UMP ke Sungai Lembing, di sini, baru-baru ini.