Azwan usahawan contoh - Mimi Rabita, Abdul Wahit (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Berstatus mahasiswa Diploma Sains Komputer dan Kejuruteraan Perisian, Universiti Malaysia Pahang (UMP) bukan halangan bagi Azwan Affandi Md Jahaya, 21, menggapai impian bergelar usahawan muda.